Ποιοι είστε και από πού;

Είμαστε ο Ηλίας και ο Θοδωρής από το Άργος Αργολίδας 36 και 27 χρονών αντίστοιχα.

Εμπορεύεστε ελαιόλαδο;

Όχι δεν εμπορευόμαστε ελαιόλαδο. Την παραγωγή μας την διαθέτουμε για αυτοκατανάλωση και σε περιπτώσεις ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πως μπορώ να υιοθετήσω μία τετράδα ελαιοδέντρων;

Μπαίνοντας στο site μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες τις οποίες χρειάζεστε για να γίνετε ανάδοχος. Σε περίπτωση όμως που κάτι σας δυσκολεύει, είμαστε στην διάθεσή σας τηλεφωνικά ή μέσω email.

Μέχρι πόσες τετράδες μπορώ να υιοθετήσω;

Μπορείτε να υιοθετήσετε από μία τετράδα μέχρι και όλες όσες υπάρχουν στους Ελαιώνες.

Τι κόστος έχει αυτή η διαδίκασια;

Το ένα και μοναδικό κόστος σε χρήματα από εσάς είναι 250 ευρώ ανά έτος υιοθεσίας.

Μπορώ να σας επισκεφτώ;

Βεβαίως και μπορείτε να μας επισκεφτείτε. Το μόνο που χρειάζεται πριν είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email η τηλεφώνου για να συνεννοηθούμε.

Για πόσο χρονίκο διαστήμα κρατά μια υιοθεσία;

Υιοθεσία κράτα ακριβώς έναν χρόνο με αρχή την πρώτη μέρα της υιοθεσίας.

Πόσα λίτρα ελαιόλαδο θα παραλάβω;

Θα παραλάβετε 6lt εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από εμάς και όχι μόνο. μαζί με το συσκευασμένο ελαιόλαδο σας θα σας στείλουμε και άλλα πολλά δώρα έκπληξη.

Πρέπει να κάνω οποσδήποτε εγγραφή;

Όχι δεν απαιτείται οπωσδήποτε εγγραφή για να συμμετάσχετε στην διαδικασία αναδοχής. Μπορείτε και απλά σαν επισκέπτης να κάνετε την υιοθεσία σας και να ωφεληθείτε του προγράμματος. Απλά στην περίπτωση που είστε μέλος θα επωφελείστε από δώρα Και διάφορες προσφορές.

Για πιο λόγο να μπω σε αυτή την διαδικασία;

Ο σκοπός που σας προτρέπουμε να μπείτε σε αυτήν την διαδικασία, είναι για να γνωρίσετε εσείς και όλος ο κόσμος αυτό το θείο δώρο της φύσης. Όλο αυτό να γίνει με μία διαφορετική προσέγγιση που μας δίνει ένα ράφι σούπερ μάρκετ. Με άλλα λόγια όταν κάποιος πιάνει στα χέρια του ένα μπουκάλι ελαιόλαδο να μπορεί να νιώσει στην ψυχή του το μεγαλείο του αποτελέσματος που έχει προέλθει από αγάπη, κόπο, μεράκι και μεγάλη προσπάθεια ανθρώπων που ζουν για αυτό.

Τι ποικιλίες ελιάς έχετε στους ελαιώνες σας;

Οι ποικιλίες μας είναι οι εξής. Κορωνέικη, μανάκι και τοπική λαδοελιά.

Σε τι θα οφεληθώ εγώ ή  η οικογένεια μου από αυτή την διαδικασία;

Γνώση! Κατά κύριο λόγο θα λάβετε γνώση πάνω σε οτιδήποτε αφορά αυτήν τη διαδικασία ώστε να έρθει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πού είναι το ελαιόλαδο. Στην περίπτωση όμως που μπορέσετε να μας επισκεφτείτε εκτός από τη γνώση θα λάβετε και μία τρομερή εμπειρία που θα σας συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής σας δίνοντάς σας πολλές απαντήσεις σε θέματα οικολογικού ενδιαφέροντος.

Ποιες είναι οι διαφορές σας από τα άλλα site υιοθεσίας;

Η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη διαφορά μας από άλλα site είναι ότι εμείς δεν εμπορευόμαστε ελαιόλαδο. Δεν σας πουλάμε ελαιόλαδο. Με πάρα πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε θέλουμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο τα οφέλη της διαδικασίας ώστε να παραχθεί το πολυπόθητο ελαιόλαδο.

Πότε θα παραλάβω το ελαιόλαδο μου;

Το ελαιόλαδο σας θα το παραλάβετε λίγες μέρες μετά το τέλος της ελαιοσυγκομιδής. Θα είμαστε σε επικοινωνία ώστε να ξέρετε ακριβώς πότε θα παραλάβετε το ελαιόλαδο σας.

Υιοθετώ αποκλειστίκα μόνο μέσω του site;

Στην περίπτωση που δεν θέλετε να γίνετε ανάδοχος μέσω του site μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου για να γίνετε ανάδοχος σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Μπορώ να δωρίσω ελαιόδεντρα σε τρίτους;

Αυτό είναι σπουδαίο νέο. φυσικά και μπορείτε να δωρίσετε υιοθετημένα από σας ελαιόδεντρα όπου θέλετε εσείς. Φανταστείτε ότι κάποιοι που θα λάβουν τέτοιο δώρο δεν θα μπορούν να περιγράψουν την ευτυχία τους. Ειδικά σε ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ ούτε καρπό ελιάς.

Πότε είναι η περίοδος ελαιοσυγκομιδής;

Η περίοδος της ελαιοσυγκομιδής ξεκίνα τον Οκτώβριο και τελειώνει τον Ιανουάριο κάθε έτους.

Θέλω να σας επισκεφτώ και να πάρω μέρος στις ελαιοκομίκες εργασίες. Μπορώ;

Φυσικά και μπορείτε. Και σε αυτήν την περίπτωση θα γεμίσετε πολλές και μεγάλες εμπειρίες μέσω αυτής της διαδικασίας. Εμείς σας παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό και εσείς μαζί με εμάς μεταβαίνουμε στον ελαιώνα για να κάνουμε αυτό που χρειάζεται την συγκεκριμένη περίοδο.

Μπορώ να υιοθετίσω, παραδείγματος χάρη 5 ελαιόδεντρα;

Λόγω τεχνικών διαδικασιών πού οφείλονται στην ιστοσελίδα και για να ‘’τρέξει’’ σωστά το πρόγραμμα, δυστυχώς η υιοθεσία ελαιόδεντρων πρέπει να γίνεται ανά 4 ελαιόδεντρα.

Πως θα ενημερώνωμαι και κάθε πότε;

Η ενημέρωσή σας θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω φωτογραφιών live streaming, email και με όποιο άλλον τρόπο εσείς επιθυμείτε να ενημερώνεστε.

Τι προνόμια θα έχω αν σας επισκεφτώ;

Βεβαίως και θα έχετε πολλά προνόμιά εάν μπορέσετε να μας επισκεφθείτε. Πέρα από τις ωφέλιμες εμπειρίες που θα αποκτήσετε, θα έχετε και πολλές εκπτώσεις σε ξενοδοχεία της περιοχής μας σε εστιατόρια της περιοχής μας σε εμπορικά καταστήματα και σε καταστήματα ανεφοδιασμού παραδείγματος χάρη βενζινάδικα. Οι εκπτώσεις που θα λάβετε θα ξεκινούν από 15% μέχρι και 60%. Αυτό βέβαια θα μπορείτε να το βλέπετε και μέσω της ιστοσελίδας μας όπου θα υπάρχει σημείο για τις προσφορές για τους επισκέπτες μας.

Κάθε πότε εκτελούνται ελαιοκομικές εργασίες;

Οι ελαιοκομικές εργασίες εκτελούνται για κάποιες περιόδους μέρα παρά μέρα, για κάποιες άλλες περιόδους μέσα στο έτος βδομάδα παρά βδομάδα και για κάποιες άλλες περιόδους ανά 15 μέρες.

Έχετε διερμηνέα για την ξενάγηση στους ελαιώνες σας;

Βεβαίως και έχουμε διερμηνέα για την ξενάγηση σας στους Ελαιώνες μας. Εξυπηρετούμε ξενάγηση σε πάρα πολλές γλώσσες.

Σε τι συσκευασία θα παραλάβω το ελαιόλαδο μου;

Το ελαιόλαδο σας θα είναι συσκευασμένο σε ειδική συσκευασία για ελαιόλαδο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα χρεωθώ μεταφορικά;

Για τις αποστολές των δεμάτων σας συνεργαζόμαστε Με την μεταφορική εταιρεία DHL. Για τις χώρες της ευρωπαϊκής Ένωσης η αποστολή των δεμάτων σας είναι δωρεάν.

Έχετε χώρο υποδοχής αν σας επισκεφτώ;

Βεβαίως και υπάρχει παραδοσιακός χώρος υποδοχής. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στην έδρα μας στο παραδοσιακό χωριό στέρνα Αργολίδος. Σας υποδεχόμαστε δίπλα στο τζάκι μας προσφέροντας σας παραδοσιακά γλυκά του τόπου μας και άλλα διάφορα τοπικά μας εδέσματα για να ξεκινήσει αυτός ο δεσμός όσο πιο γλυκά μπορεί.

Πώς μπορώ να κάνω κατάθεση; Τι συμβαίνει μετά;

Η χρηματική κατάθεση πραγματοποιείται μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον λογαριασμό της εταιρείας …………………… .. και μας στέλνετε την απόδειξη. Στη συνέχεια σας στέλνουμε  το ιδιωτικό συμφωνητικό, το συνυπογράφουμε  και τότε έχετε γίνει ανάδοχος!!!